Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • Estland

  Delegation från Estland var nyfikna på innovation

  Under tisdagen fick Fiber Optic Valley besök på kontoret i Hudiksvall av Estlands ekonomiministerium och innovationsmyndighet. Syftet med besöket var att lära mer om hur vi i Sverige jobbar med att skapa innovationsmiljöer. Delegationen ville veta hur Fiber Optic Valley ser på effekten av... Läs mer »

 • Fiberlab_Hudiksvall_Acreo_2

  Brittiska Fibercore köper Fibertronix

  Specialfiberjätten Fibercore har köpt Fibertronix, dotterbolag till Acreo Swedish ICT. Genom förvärvet stärks Fibercores globala position som leverantör av specialfiber för krävande miljöer och Acreo Fiberlab  i Hudiksvall knyter till sig ytterligare en stark och... Läs mer »

 • Vinnvaxtillustration

  Mittuniversitetet beviljas medel för satsning på smarta IT-tjänster

  Mittuniversitetet får 900 000 kr i förstudiemedel från Tillväxtverket för projektet SMART – Smarta system för tjänster för ett effektivare samhälle. Projektet handlar om att... Läs mer »

 • Hexatronic_Logo2013_TaglineCables

  Hexatronic går med vinst

  Hexatronic visar på fortsatt vinst efter köpet av Ericssons kabelfabrik i Hudiksvall. Siffror för perioden 1 mars till 31 maj 2014 visar att försäljningen ökar. Bolaget omsatte 170 miljoner, vilket är åtta gånger mer än innan verksamheten köptes. Vinsten för perioden uppgick... Läs mer »

 • optiskfiber

  Ny typ av fiber gav världsrekord i dataöverföring

  Danska forskare har slagit ett nytt världsrekord i dataöverföring. Hur? Med hjälp av en ny typ av fiber. 43 terabit per sekund, skickat med en enda laser och över en enda fiber. Det är höghastighetsforskarna Leif Katsuo Oxenlöwe och Hao Hu vid Danmarks tekniska universitet som... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

IMG_1093

Följ Boosta Ulrica

XLENT i samarbete med Fiberson står som en av vinnarna i vår innovationstävling Boost Innovation™. I bloggen Boosta Ulrica kan du följa projektet som ska skapa en ökad brandsäkerhet med hjälp av... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK