Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • Hexatronic_Logo2013_TaglineCables

  Hexatronic går med vinst

  Hexatronic visar på fortsatt vinst efter köpet av Ericssons kabelfabrik i Hudiksvall. Siffror för perioden 1 mars till 31 maj 2014 visar att försäljningen ökar. Bolaget omsatte 170 miljoner, vilket är åtta gånger mer än innan verksamheten köptes. Vinsten för perioden uppgick... Läs mer »

 • optiskfiber

  Ny typ av fiber gav världsrekord i dataöverföring

  Danska forskare har slagit ett nytt världsrekord i dataöverföring. Hur? Med hjälp av en ny typ av fiber. 43 terabit per sekund, skickat med en enda laser och över en enda fiber. Det är höghastighetsforskarna Leif Katsuo Oxenlöwe och Hao Hu vid Danmarks tekniska universitet som... Läs mer »

 • 3813303905

  Sverige är ett av världens innovativaste land

  Sverige är rankad som nummer tre på listan över världens mest innovativa länder. Särskilt framstående är Sverige inom it-området. Det är för sjunde året i rad som Cornell University, handelshögskolan INSEAD och FN-organet WIPO (World Intellectual Property Organisation)... Läs mer »

 • årets gladahudikbo

  Jonas Dahlström – årets Glada Hudikbo!

  " En engagerad återvändare som sprider positivism för staden. Ända sedan uppväxten på Ystegårn i Forsa brinner Jonas för Hälsingland och drivs av en vilja att göra det omöjliga möjligt."... Läs mer »

 • Torbjorn ny2014

  Baltisk konferens diskuterar framtidens innovationsmiljöer

  Vad bör vara nästa steg för innovationsmiljöer och kluster? Det och mycket annat diskuterar forskare och klusterledare från Europa i Vilnius. Hur bygger vi nätverk? Vad är bidraget från den privata sektorn? Vad är fördelen med nätverk och... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

ict års 2013

Gör det billigare att installera fiber i hemmen

Innovation som gör det billigare att installera fiber i hemmen   Effektivare fiberblåsning – så heter ett av de vinnande bidragen i Boost Innovation™ från konstellationen ICT Networks och Acreo Swedish ICT. - Tävlingen var en utmärkt påtryckare för... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK