Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • 34

  Så sätter Fiberson brandsensorsystemet på världskartan

  Medlemsmöte hos Fiberson Den 23 september träffades ett tjugotal personer från Fiber Optic Valleys medlemsbas hos Fiberson i Hudiksvall för att ta del av resan som ska sätta Fibersons brandsensorsystem på världskartan. - Det är svårt att... Läs mer »

 • Estland

  Delegation från Estland var nyfikna på innovation

  I september fick Fiber Optic Valley besök på kontoret i Hudiksvall av Estlands ekonomiministerium och innovationsmyndighet. Syftet med besöket var att lära mer om hur vi i Sverige jobbar med att skapa innovationsmiljöer. Delegationen ville veta hur Fiber Optic Valley ser på effekten av att... Läs mer »

 • Fiberlab_Hudiksvall_Acreo_2

  Brittiska Fibercore köper Fibertronix

  Specialfiberjätten Fibercore har köpt Fibertronix, dotterbolag till Acreo Swedish ICT. Genom förvärvet stärks Fibercores globala position som leverantör av specialfiber för krävande miljöer och Acreo Fiberlab  i Hudiksvall knyter till sig ytterligare en stark och... Läs mer »

 • Vinnvaxtillustration

  Mittuniversitetet beviljas medel för satsning på smarta IT-tjänster

  Mittuniversitetet får 900 000 kr i förstudiemedel från Tillväxtverket för projektet SMART – Smarta system för tjänster för ett effektivare samhälle. Projektet handlar om att... Läs mer »

 • Hexatronic_Logo2013_TaglineCables

  Hexatronic går med vinst

  Hexatronic visar på fortsatt vinst efter köpet av Ericssons kabelfabrik i Hudiksvall. Siffror för perioden 1 mars till 31 maj 2014 visar att försäljningen ökar. Bolaget omsatte 170 miljoner, vilket är åtta gånger mer än innan verksamheten köptes. Vinsten för perioden uppgick... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

Boosta Ulrica ny2

Boosta Ulrica – tar optisk fiberteknik till nya höjder

Boosta Ulrica – tar optisk fiberteknik till nya höjder   Boosta Ulrica – så heter projektet och en av vinnarna i vår innovationstävling Boost Innovation™. Boosta Ulrica vidareutvecklar optisk fiberteknik för att bli mer lättillgänglig på marknaden och är ett... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK