Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • EU Svenska

  Pressmeddelande Mångmiljonsatsning på IT-företag ger nya affärer och arbetstillfällen

  Av närmare 200 sökande är Fiber Optic Valleys projekt Central Baltic ICT Meta Cluster ett av 23 utvalda som beviljas EU-medel för att ta regionens IT-företag till en internationell marknad. Under en treårsperiod är målet att deltagande företag skapar affärskontrakt utanför EU och... Läs mer »

 • Acreo Swedish ICT

  Flyttdags för Acreo Swedish ICT

  Acreo Swedish ICT flyttar sin specialfiberverksamhet i Hudiksvall  - personal, kontor, labutrustning och fiberdragtorn - till Fiberhuset i samma stad. I huset finns redan företagen Fiberson AB och FOV Labs. Med Acreo på plats förstärks både kompetensbas... Läs mer »

 • Karin

  Karin Edman om affärsidén Empatisk Ekonomi

  Företaget KRE Karin Edman har drivits av Karin Edman sedan 2008. Där jobbar hon med att hjälpa individer, företag och arbetsplatser i både offentlig och privat sektor att hitta arbetssätt som gynnar både den enskilde medarbetaren/ledaren... Läs mer »

 • Skärmklipp 2015-08-20 10.33.56

  Nystartade Detrix är koldioxidexperter

  Detrix startades av Eva Persson våren 2015 och har som mål att höja medvetenheten kring koldioxid (CO2). Varför då? Jo, för att en för hög halt är skadlig för oss. Givetvis innebär det... Läs mer »

 • Skärmklipp 2015-08-20 11.16.50

  Wiser har utvecklat nytt system för Veisto

  Wiser är ett företag med säte i Hudiksvall som tar fram underhållsprogram och system för bland annat sågindustrin. Metoden de använder för detta har sin grund i flygets genomtänkta och noggranna arbetssätt där framförhållning... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

Webbilder_fiberoptic4

Formar världens minsta fibersensorer

Northlab Photonics formar världens minsta fibersensorer -Våra kunders produkter hittar du i allt från flygplan till katetrar på sjukhus. Ambitionen är att ligga längst fram inom olika segment för att hantera fiberoptik och idag är hela världen vår... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK