Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • hexatronic

  Femton nya jobb på Hexatronic

  Hexatronic driver vidare kopparkabelverksamhet i Hudiksvall och förvärvar Ericssons kvarvarande maskiner och lager. Det innebär att ytterligare 15 personer erbjuds fortsatt anställning.  ... Läs mer »

 • FOV - prick

  Glad Påsk önskar Fiber Optic Valley

  ... Läs mer »

 • _DSC9541-2

  Vd har ordet

  Påsk, godis och ett guldägg Den 1 april tjuvstartade vi påskfirandet med ett påskägg fullt av godsaker – vi bjöd in till Innovation Day. En dag full av inspiration där alla kunde hitta något de gillade! ... Läs mer »

 • Peter Wiklund

  Fem snabba frågor till Peter Wiklund, Excidor

  Fem snabba frågor till Peter Wiklund, utvecklingschef på Excidor i Bollnäs som är en av Fiber Optic Valleys nyblivna medlemmar. Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. ... Läs mer »

 • Magnus Berggren

  Årets Wallenbergpris till elektronik på papper

  Professor Magnus Berggren, Linköpings universitet, tilldelas 2014 års Marcus Wallenbergpris på två miljoner kronor för sina banbrytande forskningsinsatser som underlättar att elektronik i form av t.ex. sensorer kan tryckas på papper och kartong. Forskning och utveckling... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

Utskrift

Ny sensor räddar liv i Kinas kolgruvor

Ny sensor räddar liv i Kinas kolgruvor I maj 2013 gick startskottet för SenseAir och forskningsinstitutet Acreo Swedisch ICTs första gemensamma projekt för att ta fram en ny metansensor som ska rädda liv i Kinas kolgruvor. Produktens huvudmarknad är Kinas tiotusen kolgruvor... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK