Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • jens frick

  Innovationer faller ofta mellan stolarna

  Jens Eklinder-Frick, doktorand i företagsekonomi vid Högskolan i Gävle, visar i sin forskning att innovationer ofta faller mellan stolarna vilket leder till att kommersialiseringen av innovationerna förhindras. För att främja regionalt... Läs mer »

 • hexatronic

  Femton nya jobb på Hexatronic

  Hexatronic driver vidare kopparkabelverksamhet i Hudiksvall och förvärvar Ericssons kvarvarande maskiner och lager. Det innebär att ytterligare 15 personer erbjuds fortsatt anställning.  ... Läs mer »

 • FOV - prick

  Glad Påsk önskar Fiber Optic Valley

  ... Läs mer »

 • _DSC9541-2

  Vd har ordet

  Påsk, godis och ett guldägg Den 1 april tjuvstartade vi påskfirandet med ett påskägg fullt av godsaker – vi bjöd in till Innovation Day. En dag full av inspiration där alla kunde hitta något de gillade! ... Läs mer »

 • Peter Wiklund

  Fem snabba frågor till Peter Wiklund, Excidor

  Fem snabba frågor till Peter Wiklund, utvecklingschef på Excidor i Bollnäs som är en av Fiber Optic Valleys nyblivna medlemmar. Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. ... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

IMG_1093

Följ Boosta Ulrica

XLENT i samarbete med Fiberson står som en av vinnarna i vår innovationstävling Boost Innovation™. I bloggen Boosta Ulrica kan du följa projektet som ska skapa en ökad brandsäkerhet med hjälp av... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK