Nyhetsbrev Nr.7
Nyheter
Så beställer du Genusmedvetet ledarskap
Genusmedvetet ledarskap.eps
God Jul och Gott Nytt år önskar medarbetarna på Fiber Optic Valley
bris
Ett smart möte – Hur uppstår idéer som leder till utveckling?
6_februari
Nationella Klusterkonferensen 2013 – resultat o effekter
klusterkonferensen_2013_140x220
Fiber Optic Valleys årsstämma
25_april

SENASTE NYTT

 • årets gladahudikbo

  Jonas Dahlström – årets Glada Hudikbo!

  " En engagerad återvändare som sprider positivism för staden. Ända sedan uppväxten på Ystegårn i Forsa brinner Jonas för Hälsingland och drivs av en vilja att göra det omöjliga möjligt."... Läs mer »

 • Torbjorn ny2014

  Baltisk konferens diskuterar framtidens innovationsmiljöer

  Vad bör vara nästa steg för innovationsmiljöer och kluster? Det och mycket annat diskuterar forskare och klusterledare från Europa i Vilnius. Hur bygger vi nätverk? Vad är bidraget från den privata sektorn? Vad är fördelen med nätverk och... Läs mer »

 • almedalen-spotlight

  Acreo Swedish ICT om digitala hemtjänster i Almedalen

  1-3 juli diskuterar Acreo Swedish ICT bland annat ICT för framtidens äldreomsorg, cirkulära affärsmodeller, bredbands samhällsekonomiska betydelse och innovationer inom tryckt elektronik. Läs mer i ... Läs mer »

 • sandvikpress

  Pressmeddelande Unik GPS-teknik ger tillväxtföretag chansen att växa på nya arenor

  Var finns prylarna? Med milslånga lagerytor hos många företag är den frågan idag dessvärre alldeles för vanlig. Utan ett snabbt och korrekt svar blir onödiga kostnader och störningar konsekvensen på grund av bristande information. För drygt ett år sedan startades ett projekt... Läs mer »

 • CMYK_C_reasonably_small

  Upphandling PR, Reklambyrå, Webb & Event tjänster

  Ansvarig för denna upphandling är Inköp Gävleborg. Upphandlingens nummer : 5071 Sista dag för att lämna in anbud är 2014-10-06, men observera att detta kan komma att ändras. Den kommande upphandlingen genomförs med förfarande Förenklat förfarande. Förfrågningsunderlag... Läs mer »

 • » Arkiv

I fokus just nu

Utskrift

Ny sensor räddar liv i Kinas kolgruvor

Ny sensor räddar liv i Kinas kolgruvor I maj 2013 gick startskottet för SenseAir och forskningsinstitutet Acreo Swedisch ICTs första gemensamma projekt för att ta fram en ny metansensor som ska rädda liv i Kinas kolgruvor. Produktens huvudmarknad är Kinas tiotusen kolgruvor... Läs mer »

VÅRT NÄTVERK