Meny

Den uppkopplade människokroppen – så påverkar den oss

Den snabba teknikutvecklingen påverkar våra arbetsplatser och våra hem, men än viktigare oss själva. Vad händer när tekniken kryper inpå kroppen och hur långt har vi kommit idag? Hannes Sjöblad gästar Innovation Day 2017 och pratar om vår framtid som uppkopplade personer.

En del av sakernas internet
Vi människor är på väg att bli en del av sakernas internet. Men hur ska vi kunna matcha utvecklingen inom artificiell intelligens genom utvecklad mänsklig intelligens? Frågorna är många – kanske är detta början på en ny revolution?

Hannes EpicenterOm Hannes Sjöblad
Hannes Sjöblad är grundare av biohackerföreningen BioNyfiken och till vardags verksam som disruption officer på innovationshuset Epicenter. Där arbetar han med att sammanföra hårdvara, mjukvara och våtvara som plattformar för utveckling och innovation. Hans arbete med kroppsnära teknik är internationellt uppmärksammat och han drar sig inte för att experimentera med sin egen kropp.

För vem?
Innovation Day är dagen för dig som vill bli inspirerad och passar organisationer, företag och den enskilde individen. Målsättningen är att sätta fart på kreativiteten och väcka tankar kring vår framtid. Dagen är kostnadsfri.

Program och anmälan

VAR: Aktivitetsfabriken, (fd Hiab) Hudiksvall
NÄR: onsdagen den 26 april

11:30 – 13:00 – Lunch
13:00 – 17:00 – Seminarium

Anmäl dig här (alt skicka e-post till info@fiberopticvalley.com)
Ange gärna yrkestitel, företag, mobilnr, Lunch Ja/Nej i din anmälan.
Om du önskar äta lunch, glöm inte att ange eventuell specialkost.

För mer information kontakta susanne.nylen@fiberopticvalley.com

Läs mer om Innovation Day 2017 och de andra talarna

Fler Nyheter