Meny

Haldors pedagogiska lärplattform växer – siktar på att anställa fler

Sundsvallsföretaget Haldor, ett av Fiber Optic Valleys senaste tillskott i medlemsbasen är inne i en spännande utvecklingsresa. De har sedan lanseringen i augusti fått sju skolar att börja använda deras Microsoftbaserade lärplattform i Office 365 som sätter digital kompetens och kreativa lösningar i fokus.

Anpassad lärplattform
Haldor erbjuder helhetslösningar för att både personal och elever som på ett effektivt sätt kan arbeta systematiskt med alltifrån administration och dokumentation till utvärdering av lärande och utveckling.

Plattformen är Microsoftbaserad och sätter digital kompetens och kreativa lösningar i fokus, vilket bidrar till en positiv utveckling utifrån skolors faktiska behov. Och enligt en nyhet från Bizmaker säger Haldors VD, Sara Zetterberg att de lärare som arbetar med deras plattform sparar upp till 10 timmar i veckan på att arbeta digitalt.

Anslutna skolor och framtidsplaner
Sedan augusti har sju skolor börjat använda systemet, varav Monitorskolan/MTH utbildning i Hudiksvall är en av dem. Haldor har demat och delat ut testkonton till flera intresserade kommuner och friskolor, vilket har gett resultat då bland annat Bräcke kommun har valt att satsa fullt ut på plattformen. Något som även medför att framtiden ser god ut för Haldor.

”Vi är nu sju anställda och räknar med att kunna dubbla antalet under nästa år”, säger Sara Zetterberg i en nyhet från Bizmaker.

Läs gärna mer om Haldor och dess verksamhet.

Fler Nyheter