Meny

Ny accelerator med fokus på skogsinnovationer

bizMakerDen regionala företagsinkubatorn i Västernorrland, BizMaker presenterar ett nytt acceleratorprogram för skogliga startups i samarbete med SCA och IBM. Acceleratorn, vars namn blir Forest Business Accelerator, kommer starta under maj och hjälpa ett tiotal företag att kommersialisera och internationalisera en produkt eller tjänst under sju månader.

I ett pressmeddelande från BizMaker uttrycker Christian Söderberg, verksamhetsledare på BizMaker att genom acceleratorn vill få till möten mellan stora och små företag.

– Genom att korsbefrukta skogsindustrin med digitalisering och entreprenörskap kan vi skapa helt nya lösningar, säger Christian Söderberg.

I programmet söker man Sveriges mest lovande företag som vill vara med och förändra skogsindustrin. Och den som söker till programmet får tillgång till branschspecialister, avancerade teknikplattformar, breda nätverk och framtida samarbetsmöjligheter för att utveckla sin skogsinnovation. Tveka inte om du har en skoglig startup – Sök till programmet senast den 23 april

Fler Nyheter