Meny

The Fuckup Strategy – misslyckas till framgång

Nils von Heijne 2016Kan misslyckanden vara en framgångsstrategi? Dagens digitaliserade samhälle har ritat om spelplanen för båda organisationer och individer. Nils von Heijne tar under Innovation Day 2017 med er på en resa mot framtiden där misstag kan vara din främsta tillgång.

Föränderlig värld
Vi lever i en värld som förändras snabbt och måste därför planera för en konstant förändring. Vilket ibland innebär tvära kast och påverkar i alla led, på både gott och ont. Nils von Heijne lyfter i sitt föredrag fram problem, felsteg och misslyckanden som kantat vägen till succé för några av Sveriges framgångsrika personer och företag.

Om Nils Von Heijne
Nils von Heijne är multientreprenör, digital strateg, föreläsare och författare. Medgrundare till bl.a. venture builder-bolaget Svärd von Heijne, VR-spelstudion SVRVIVE Studios, e-handeln Lekologiskt.se m.m. Nils har tidigare varit global digital chef för såväl Avicii som Electrolux och nyligen givit ut boken Fuckups & Businessblunders.

För vem?
Innovation Day är dagen för dig som vill bli inspirerad och passar organisationer, företag och den enskilde individen. Målsättningen är att sätta fart på kreativiteten och väcka tankar kring vår framtid. Dagen är kostnadsfri.

Program och anmälan
VAR:
Aktivitetsfabriken, (fd Hiab) Hudiksvall
NÄR: onsdagen den 26 april

11:30 – 13:00 – Lunch
13:00 – 17:00 – Seminarium

Anmäl dig här (alt skicka e-post till info@fiberopticvalley.com)
Ange gärna yrkestitel, företag, mobilnr, Lunch Ja/Nej i din anmälan.
Om du önskar äta lunch, glöm inte att ange eventuell specialkost.

För mer information kontakta susanne.nylen@fiberopticvalley.com

Läs mer om Innovation Day 2017 och de andra talarna

Fler Nyheter