Meny

Vore 65 timmar coachning inom digitalisering något för ditt företag?

Står ditt företag inför en digital förändring? Behöver ni råd och stöd inför nya digitala satsningar? Ta chansen och anmäl ert industriföretag till 65 timmar digitaliseringscoachning och få experthjälp för att inleda – och fortsätta – er digitaliseringsresa.

Vilka kan få coachning?

Totalt har 35 små och medelstora industriföretag i Sydöstra Norrland chansen att få coachning inom digitalisering. Vilka industriföretag som får denna möjlighet utvärderas av Fiber Optic Valley, RISE Acreo och FindIT. Omfattningen per coach­ning är utifrån behov men är begränsad till maximalt 65 h per företag under en period av som längst 6 månader. En avgift, mellan 4 000 och 12 000 SEK, kommer att tas ut av de deltagande före­tagen baserat på antalet anställda och coachningens omfattning. Coachnings­ insatserna finansieras av Tillväxtverket.

Vilken typ av coachning kan vi få?

Coachningen ska fungera som stöd för ditt företag att skapa förbättringar och affärsmöjligheter med hjälp av digitalisering. Coachningen anpassas utifrån behovet för er verksamhet och just er digitala förändring. RISE Acreo AB, Fiber Optic Valley och FindIT kopplar ihop er med rätt expertis för att genomföra er digitala förändring. Coachningen kan exempelvis innehålla: inventering och analys av digitaliseringsmöjligheter, specifikation och implementation av nya digitala verktyg, utvärdering och duplicering av digitala lösningar.

Intresserad?

In och anmäl ert intresse på

Kontakt

Anna Gustavsson, senior projektledare Fiber Optic Valley
Tel: 070­243 73 72
Ola Wallberg, affärsområdesansvarig Fiber Optic Valley
Tel: 073­094 92 99
Britta Haag, processledare FindIT
Tel: 026­24 17 57


Coachningsinsatserna finansieras av Tillväxtverket.

KickStart Go som en del i Digitaliseringslyftet

Digitaliseringslyftet är ett initiativ från Tillväxtverket med fokus på industriföretag och industrinära tjänsteföretag, satsningen är en del av regeringens nyindustrialiseringsstrategi Smart industri. Under 2017 och 2018 är tanken att fler än 300 små och medelstora industriföretag i hela landet ska erbjudas coachning för att öka användandet av digital teknik.

Fler Nyheter