Meny

Informationsträff för export till Kanada inom e-Hälsa och digital hälsa

Plats: Swecare, Sveavägen 63, Stockholm

Datum: 2018-02-20 till 2018-02-20

Är du intresserad av att nå nya marknader i Kanada?
Välkommen till en informationsträff för export till Kanada inom e-hälsa och digital hälsa den 20/2 kl 14:30-16:30, i Stockholm. Under informationsträffen får du information om möjligheterna som finns för export i Kanada. RISE/Fiber Optic Valley arrangerar informationsträffen tillsammans med Business Sweden och Swecare.

Läs mer om programmet här.

Kanada satsar på digitalisering av vård och hälsa
Kanada och Sveriges hälso- och sjukvårdssystem har många likheter och det finns en gemensam gemensam vision att tillhandahålla allmännyttig totalomsorg till allmänheten. Kanada spenderar dock mer de flesta andra länder (11,5% av BNP) när det gäller hälsoinvesteringar. Kanada delar samma utmaningar som Sverige med en åldrande befolkning och ökade kostnader för vården. Många av de svenska lösningarna är av intresse för Kanada eftersom ny teknik, tjänster och produkter kan öka effektiviteten och produktiviteten, minska arbetskraftsrelaterade kostnader samt återtagandehastigheter hos patienter. Kanske har du rätt lösning för den kanadensiska marknaden?

Gör en anmälan till informationsträffen, senast 15 februari till christian.orrego@business-sweden.se eller christoffer.andresen@ri.se

Plats: Swecare, Sveavägen 63, Stockholm
När: 20 februari, kl. 14.30-16.30 + mingel efteråt till 17.00

 

Fler Evenemang