Meny

Öka dina chanser att få EU finansiering, skrivarverkstad i Sundsvall

Plats: Quality Hotell Esplanaden 29, Sundsvall

Datum: 2017-03-23 till 2017-03-23

Sveriges EU SME Supportkontor (EUSME) bjuder in till en workshop/skrivarverkstad för dig som tänker söka finansiering från ”SME Instrument”
SME Instrument är ett bidrag på upp till 70% från EU som går att söka när det är dags att gå ut på en internationell marknad med en innovation från ett litet eller medelstort företag.
Skrivarverkstaden arrangeras den 23 mars arrangerar en kostnadsfri halvdag i Sundsvall för dig som känner till SME Instrument initialt och bestämt dig för att ansöka om det senast den 3 maj eller 6 september 2017.
Fokus för skrivarverkstaden ligger på att sätta din innovation i ett sammanhang och se till att du kommunicerar den så optimalt som möjligt i en finansieringsansökan. Vi kommer att beskriva hela ansökningsprocessen, från start till färdig ansökan, eftersom en bra och välskriven ansökan ökar chansen till finansiering.
type
Datum: 23 mars 2017 kl 11.00-15.00
Plats: Quality Hotell Esplanaden 29, Sundsvall
Anmäl dig senast 21 mars.  Notera att antalet platser är begränsat till 12 personer (max 2 personer/finansieringsansökan) för att en bra dialog skall kunna hållas. Lättare lunch ingår.
Hjärtligt välkommen
Funderingar? Kontakta Karl-Erik Johansson, karl-erik.johansson@uminovainnovation.se

Fler Evenemang