Meny

Välkomna på Fiberoptikdagar 2017

Plats: Acreo Fiberlab

Datum: 2017-05-17 till 2017-05-18

Under dagarna får vi en bra översikt över hur fiberoptik används i svensk industri, goda möjligheter att dela erfarenheter och hitta samarbeten över olika tillämpningsområden, och en inblick i forskning och utveckling som pågår inom området.

Deltagare kommer från industrin, akademin och instituten. Tillämpningsområden spänner över medicinteknik, industriell mätteknik, energi, laser och optiska komponenter. Lär mer om upplägget av dagen och praktiska detaljer här.

Tider
Workshopen pågår från kl 12 den 17e maj till kl 14 den 18e maj. På förmiddagen den 17e maj hålls en teknisk fördjupning för intresserade.

Teknisk fördjupning
På förmiddagen den 17e maj med start kl 9.30 (alltså innan workshopen), bjuds två pass med Teknisk Fördjupning (Optisk Specialfiber och Fibersensorer). Mer detaljer kommer på denna sida.

Anmälan
Vi är nu nära datumen för workshopen och behöver din anmälan genast, via formuläret som du hittar här eller per epost till asa.claesson@ri.se. Vänligen ange i kommentarsfältet:

  • eventuella allergier/önskemål om mat (tex vegetarisk),
  • om du vill delta på Teknisk Fördjupning under förmiddagen den 17e maj,
  • om du inte avser att delta båda dagarna, samt
  • om du vill ha transport till och från tågstationen.

Kostnad
Workshopen är avgiftsfri, men vi behöver debitera en självkostnad på 1000 SEK (exkl moms) för catering och middag. Om du, trots anmälan, inte har möjlighet att delta behöver vi veta det allra senast 10 maj, annars behöver vi ändå fakturera dig.

Kontakta
Kontakta Åsa Claesson, asa.claesson@ri.se, för mer information!

 

Fler Evenemang