Meny

Vill du driva utvecklingen i en framtidsbransch?

Välkommen till en spännande och utvecklande arbetsplats i Hudiksvall! Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och företag i en digital värld. Du har minst en treårig högskoleutbildning inom marknad, ekonomi, IT eller liknande. Gärna med erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och internationella relationer. Låter det intressant? Sök tjänsten som projektledare hos oss.

Vad erbjuder vi?
Du kommer till en öppen, inkluderande arbetsplatskultur präglad av eget ansvarstagande och ett entreprenöriellt förhållningssätt. För oss är nyfikenhet och innovativt tänkande nyckelfaktorer i framgången. Din åsikt är viktig och dina bidrag värderas högt. Som medarbetare hos Fiber Optic Valley blir du anställd av det nationella forskningsinstitutet RISE Acreo med många internationella kontakter, vilket innebär att ditt professionella kontaktnät växer.

Vem är du?
Du har minst en treårig högskoleutbildning inom marknad, ekonomi, IT eller liknande. Du som söker har ett brinnande intresse för att utveckla människor och företag och har erfarenhet av affärsutveckling, försäljning, internationella relationer och det offentliga stödsystemet. Det är fördelaktigt om du besitter ett teknikintresse och har koll på den digitala utvecklingen.

Ditt uppdrag hos Fiber Optic Valley innebär att leda samarbeten med företag, entreprenörer och idébärare för att analysera marknadsbehov, samordna kompetens och utvecklingsprojekt. Målet är att bidra till att skapa varor och tjänster på en global marknad. Rollen som projektledare innebär stor frihet att själv planera arbetet från start till mål.

Om anställningen
Tjänsten är en visstidsanställning, med eventuell förlängning. Tillträde omgående och med placering i Hudiksvall. Du blir anställd vid RISE Acreos avdelning för utveckling av små och medelstora företag. Anställningen omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Välkommen att kontakta oss!
Torbjörn Jonsson, chef för avdelningen SMED på RISE Acreo, 070 211 08 06
Sofia Pettersson, kommunikatör, 073 060 38 43

Välkommen med din ansökan senast den 21 april, 2017:
Skicka din ansökan via e-post till jobb@fiberopticvalley.com och skriv ”Projektledare” i ämnesråden. Alt skicka kuvert märkt med ”Projektledare” till Fiber Optic Valley, Käppuddsgatan 1, 824 30 Hudiksvall. Inkomna ansökningar kommer att hanteras löpande och sista ansökningsdag är den 21 april.

logo4Om Fiber Optic Valley och RISE Acreo
Fiber Optic Valley initierar och inspirerar till nya samarbeten för en digital samhällsutveckling. Vi är länken mellan forskningen, marknaden och olika finansiärer. Vi sammanför människor med varandra, behov med lösningar, idéer med problem och pengar med innovationer. Verksamheten drivs med utgångspunkt i Hudiksvall/Gävle/Sundsvall. Från och med 1 jan 2017 är vi en del av forskningsinstitutet RISE Acreo. Till våra finansiärer räknas Hudiksvalls kommun, Region Gävleborg, Vinnova och Tillväxtverket. www.fiberopticvalley.com

rise_logoRISE Acreo erbjuder innovativa och värdeskapande ICT-lösningar för en hållbar tillväxt och ökad konkurrenskraft i näringsliv och samhälle. Vår spetskompetens inom sensorer och aktuatorer, kraftelektronik, digital kommunikation och Life science gör oss till ett av Europas främsta forskningsinstitut. RISE Acreo har 135 anställda i Kista, Göteborg, Norrköping, Hudiksvall och Lund. www.acreo.se

 

Vad gör Fiber Optic Valley egentligen?

  • ”Jag har redan sett nyttan med en innovationsmiljö för att hitta rätt företag och rätt personer för att på olika sätt ta forskningsresultat ut på marknaden.”

    Jin Moen, chef för Internet of Sports, Swedish ICT

  • ”Det handlar om möjligheten att få hjälp med tekniklösningar där vi saknar kompetens i huset. Men även att få tillgång till goda råd när det gäller att exempelvis hitta samarbeten med andra företag som har kunskaper som vi saknar.”

    Peter Wiklund, utvecklingschef på Excidor