Meny

5 snabba frågor till Sofia Pettersson

Fiber Optic Valley välkomnar såhär i juletider vår nya kommunikatör, Sofia Pettersson. Sofia kommer att vara ansvarig för delar av Fiber Optic Valleys kommunikationsarbete och till viss del stödja våra medlemmar i deras kommunikation.

Sofia PetterssonBerätta lite om dig själv!

Jag är för det mesta en glad och nöjd tjej som lever nästintill som en riktig Svensson, med sambo, hus, hund och Volvo. Är utbildad grafisk designer och kommunikatör vid Mittuniversitet i Sundsvall och är en person som alltid har något på gång. Jag har planer som sträcker sig både högt och lågt, långt och kort. Det är ofta planer som involverar något praktiskt som exempelvis trädgårdsodling, renovering eller DIY projekt i alla dess former.

Privat gör jag inte mycket väsen av mig, utan är väldigt bra på att observera och analysera samt ägna mig åt mina nära och kära.

Hur känns det att bli en del av Fiber Optic Valley?

Det känns otroligt spännande och utvecklande samtidigt som det är en utmaning, eftersom jag aldrig tidigare arbetat inom en liknande organisation. Jag är glad över att få förtroendet och chansen till att bidra med mina tankar och idéer samtidigt tycker jag det är oerhört kul att få möta intressanta och innovativa människor i en kreativ miljö.

Vad är dina drivkrafter?

Att få vara med och påverka, lösa problem som kan leda framåt. Jag ser sällan hinder utan är ofta positiv och anser att många problem kan bli lösta om man bara har bra idéer och lite jävlar anamma. Jag drivs även av att göra ett bra jobb, att få lära mig nya saker och se till att alla runt omkring mig blir nöjda och glada.

Stuga EnångerHar du något smultronställe?

Min mormors stuga en riktig idyll, här finner man den absoluta avkopplingen. Där finns inga måsten, utan här lever man det enkla livet med havet som närmsta granne.

Tre saker som du inte visste om mig?

Jag spenderar alldeles för mycket tid på att se olika tv-serier (har snart inte koll på alla jag följer), jag har ett stort intresse för heminredning och hatar orättvisor när det kommer till hushållssysslor.

 

Fler Nyheter