Meny

Börja er digitaliseringsresa med hjälp av coachning

Står ditt företag inför en digital förändring? Behöver ni råd och stöd inför nya digitala satsningar? Ta chansen och anmäl ert industriföretag till 65 timmar digitaliseringscoachning och få experthjälp för att inleda – och fortsätta – er digitaliseringsresa.
Vilka kan få coachning?
Totalt har 35 små och medelstora industriföretag i Sydöstra Norrland chansen att få coachning inom digitalisering. Vilka industriföretag som får denna möjlighet utvärderas av Fiber Optic Valley, RISE Acreo och FindIT. Omfattningen per coach­ning är utifrån behov men är begränsad till maximalt 65 h per företag under en period av som längst 6 månader. En avgift, mellan 4 000 och 12 000 SEK, kommer att tas ut av de deltagande före­tagen baserat på antalet anställda och coachningens omfattning. Coachnings­insatserna finansieras av Tillväxtverket.

Tjänsterna erbjuds till små och medelstora industriföretag inom primärt Gävleborgs län genom upphandlade leverantörer.

Vilken typ av coachning kan vi få?
Coachningen ska fungera som stöd för ditt företag att skapa förbättringar och affärsmöjligheter med hjälp av digitalisering. Coachningen anpassas utifrån behovet för er verksamhet och just er digitala förändring. RISE Acreo AB, Fiber Optic Valley och FindIT kopplar ihop er med rätt expertis för att genomföra er digitala förändring. Coachningen kan exempelvis innehålla: inventering och analys av digitaliseringsmöjligheter, specifikation och implementation av nya digitala verktyg, utvärdering och duplicering av digitala lösningar.

Anmäl intresse
Läs mer

Har du frågor kring coachningen? Kontakta Anna Gustavsson, projektledare Fiber Optic Valley.

Fler Nyheter