Meny

Bredbandsbetraktelser – ny bok om hur Sverige blev bäst på bredband

Den 8 november arrangerade vi ett fikamingel där politiker, beslutsfattare och företag i Hudiksvall samlades för att lyssna på Crister Mattsson, författare till boken ”Bredbandsbetraktelser” som handlar om bredbandsutvecklingen i Sverige. Boken är både en självbiografisk berättelse och en berättelse om hur miljonprogrammets bostadsområden varit en förutsättning för att Sverige blev världsledande inom bredband.

”Den här boken kan intressera alla som har jobbat med bredband eller inom en kommun. Hoppas att ni får lika stort nöje av de här berättelserna, som jag har haft både under mitt arbetsliv och nu när jag har försökt att skriva ned mina minnen”, säger Crister Mattsson.

Crister Mattsson, som är senior advicer inom RISE Acreo, har en lång karriär bakom sig som engagerad inom forskning, affärsutveckling och som rådgivare inom bredband samt stadsnät både i Sverige och EU.

För er som inte kunde vara på plats och få ett eget exemplar så finns Boken ”Bredbandsbetraktelser: hur Sverige blev ledande bredbandsland” att beställa här.

Läs Hela Hälsinglands artikel om dagen här.

Fler Nyheter