Meny

Fem frågor till Ulrika Fallgren, JTB Stålslipning

Med en passion för administration, ekonomi och personalfrågor har hon koll på det mesta på JTB Stålslipning i Söderhamn. Möt Ulrika Fallgren som utöver sin roll som delägare på JTB har ett stort engagemang i föreningslivet runt om i Söderhamn.

Vem är Ulrika Fallgren?
Jag är delägare i företaget JTB Stålslipning i Söderhamn, ett industriföretag som jag tillsammans med min man Tony tog över 2006. Här är vi åtta anställda och arbetar med slipning och maskinbearbetning av stål. Tillsammans med Tony har jag två numera utflugna döttrar.

Vad gör JTB Stålslipning och vad är din roll på företaget?
Företaget startade 1975 och var då ett sliperi för saxskär, men när jag och Tony köpte verksamheten ändrade vi riktning. Så nu har vi både breddat och specialanpassat produktionen för att möta våra kunders behov. Idag är det jag som sköter det mesta på företaget gällande administration, ekonomi och personalfrågor, vilket passar mig utmärkt.

Vad drivs du av?
Det finns alltid någonting som håller mig sysselsatt och där jag kan göra skillnad. Jag drivs av att göra nytta för andra, att få saker och ting att fungera på alla plan.

Vad gör du när du inte är på jobbet?
Utöver hus, stuga och familjen är Ulrika mycket ideellt engagerad i olika föreningar runt om i Söderhamn, något hon brinner för.

Tidigare var jag engagerad i flera olika föreningar, men nu är det Industrigruppen, Företagarna i Söderhamn och Söderhamns kvinnliga företagarförening som jag fokuserar på. Jag ser en stor vinning med att ses och utbyta erfarenheter med människor om liknande frågor. Att engagera mig ideellt är absolut något som jag kommer fortsätta med även i framtiden.

Fler Nyheter