Meny

Fem snabba frågor till Stegs and Sisters

Möt Stegs and Sisters, ett av våra medlemsföretag som arbetar med att hitta smarta digitala lösningar på kunders problem. Just nu är de aktuella som en av 22 leverantörer i ett digitaliseringsprojekt som ska coacha små och medelstora industriföretag till digitala framgångar.

Vilka är ni på Stegs and Sisters och vad driver er framåt?
Vi är ett gäng systrar med olika yrkesbakgrunder och kompetenser och vår största gemensamma nämnare är att vi älskar att hitta smarta (och gärna digitala) lösningar på problem. 

Vad gör ni på Stegs and Sisters?
Vi rådgör våra kunder i hur man tjänar mer pengar, löser problem eller höjer sin kvalitet och konkurrenskraft genom att använda digitalisering och teknik. Det kan till exempel vara att arbeta med att förbättra kundresor och effektivisera processer, både internt i bolagen men också externt mot deras kunder.

Vi styr gärna upp, reder ut och rådgör tillsammans med företagen deras bästa väg framåt. Det är unikt för varje företag hur man på bäst sätt digitaliserar sin verksamhet, det finns inget färdigt recept. Vi coachar och leder också förändringsprocesser på företag.

Vad ligger i den närmsta tiden för er?
Vi har precis fått in vår första internationella kund, så en del fokus kommer att ligga i att starta upp det projektet under våren. Vi hjälper också företag att implementera den nya personuppgiftslagen GDPR hos företag.

Hur ser era framtidsplaner ut?
Det är viktigt för oss att hela Sverige frodas men vi har en stor passion för landsbygden och vi vill satsa hårt på att hjälpa kunder i vårt närområde, då vi tror att digitalisering kan göra storverk för företagen här. Vi vill vara den självklara partnern när det gäller att hänga på in i den allt mer digitala värld vi lever i.

Vad gör du/ni när ni inte arbetar?
Vi är jättebra på att inte skilja mellan arbete och privatliv. Mella håller på att digitalisera sin trädgård med hjälp av bland annat sensorer för att göra arbetsinsatsen så minimal som möjligt. Karin är deltidsbonde som kör hjullastare och tar hand om sina kossor. Anna gör recept åt stora tidningar på fritiden och Kristin bor i Portugal och kör allt sitt arbete digitalt därifrån.

På bilden Karin Stegs och Mella Stegs

Fler Nyheter