Meny

Matcha ditt företag till framgång – därför ska du tänka annorlunda

Projektledaren Thomas Johnson är en mästare på att matcha ihop rätt kompetenser och personer med varandra. Koppla ihop dig med Thomas och ditt företag kopplar snart upp sig mot nya, spännande marknader du inte visste fanns. Digitala affärsmöjligheter för just din verksamhet är bara ett exempel på vad Thomas kan hjälpa just ditt företag med.

Det är dags att våga göra något annorlunda! Tänj på gränserna och satsa på nya idéer och samarbeten utanför ert vardagliga arbete, tipsar projektledaren Thomas Johnson om.

Det finns stora möjligheter för företag att utvecklas, bara man har viljan och modet att bolla sina idéer även med personer utanför företaget som kan bidra med andra perspektiv.

Det behövs kreativa mötesplatser och innovativa finansieringsformer för att företagen ska kunna utveckla sina affärer på ett effektivt sätt. Ett första steg är att börja diskutera sina nya idéer med någon, jag och mina kollegor är mer än gärna ett kreativt bollplank och gör så att man får komma vidare med sina planer. Vi vill skapa en hållbar utveckling för alla inblandade.

Just nu har Thomas fokus på att erbjuda digitaliseringscoachning till små och medelstora industriföretag i Gävleborg, för att de ska komma framåt med sina digitala satsningar.

Redan nu har 17 stycken industriföretag i Gävleborg fått digitaliseringscoachning för att komma vidare med sina digitala idéer. Vi hjälper till att konkretisera det man vill göra så att det kan matchas ihop med den perfekta leverantören för uppdraget.

Med en rykande färsk utbildning inom Innovation Due Diligence ®, IDD kan Thomas också undersöka och bedöma potentialen hos innovationer och idéer i tidiga skeden.

Med hjälp av IDD kan jag snabbt göra en kartläggning kring marknadspotentialen i en innovation för att se hur mycket tid och resurser som man ska satsa på sin nya tjänst eller produkt. Vilket kan vara guld värt för företag som har många olika idéer.

Thomas tre bästa tips för att lyckas med dina idéer

  1. Misslyckas till framgång, våga satsa på udda idéer, det skadar inte att testa dem för att sedan förkasta dem.
  2. Presentera dina idéer för någon som du vet kommer kritisera den, på så vis får du fram alla typer av åsikter.
  3. Boka in ett förutsättningslöst möte med mig, så kan vi hitta på något spännande med dina storslagna planer!

Kontakta gärna Thomas för att diskutera dina planer
E-post
Tel: 076-206 07 30

Fler Nyheter