Meny

Spännande möten på Rekryteringsmässan i Hudiksvall

Den 16 september åkte över hundra potentiella Hudikbor med Rekryteringståget från Stockholm till Hudiksvall. På plats besökte de Rekryteringsmässan där Fiber Optic Valley och RISE tillsammans med andra lokala företag berättade om vilka kompetenser det finns behov av. En satsning som sätter Hudiksvall på kartan som en attraktiv plats att flytta till för den som vill förena ett kvalificerat nytt jobb med hög livskvalitet.

Totalt rörde sig cirka 500 personer i lokalerna och till vår monter kom flera intressanta personer som var intresserade av RISE och våra olika verksamheter inom Acreo Fiberlab, Propell Innovation och Fiber Optic Valley.

Förutom att mingla i montrarna kunde deltagarna lyssna till en paneldiskussion och där deltog bland andra Robert Pettersson, nyinflyttad Hudikbo sedan endast två veckor tillbaka. Robert är nyutexaminerad student vid Linköpings Universitet och berättade om varför han valde att flytta till Hudiksvall. Han fick under sin studietid möjligheten att arbeta i Hudiksvall genom ett uppdrag från Hiab och Huddig som ingår i Hudiksvalls Hydralikkluster.

”Linköping Universitet och Hudiksvalls Hydralikkluster samarbetar ganska mycket och vi hade ett roligt projekt förra hösten och jag kände att detta var kul och dessutom blev jag väldigt bra bemött. Samtidigt ville jag flytta närmare naturen eftersom mina stora intressen är orientering och längdskidåkning, därför kändes Hudiksvall som ett bra val.”, berättade Robert.

Läs mer på Rekryteringståget – Rekryteringståget.se

Läs mer på Hela Hälsingland – Rekryteringsmässan välbesökt: ”Inom två år finns det ett behov av 600 personer”

Fler Nyheter