Meny

Utveckla ditt företag tillsammans med experter!

Ta chansen och anmäl en utmaning som din organisation står inför och diskutera lösningar med experter från Mittuniversitet, den 5 juni i Hudiksvall. Ni kanske har en produkt som behöver utvecklas, en ny tjänst eller ett arbetssätt som behöver effektiviseras?

Business Innovation Day är dagen som erbjuder en unik uppsättning av expertis för att tillgodose just dina utmaningars behov. Det är en mötesplats där du får nya infallsvinklar, idéer, vetenskapliga metoder och tekniska lösningar som är ovärderliga för fortsatt ditt utvecklingsarbeten. Dagen har genomförts under många år och resulterat i flera lyckade samarbeten mellan forskare och företagare. Här kan du få inspiration från tidigare deltagare och läsa om möjligheterna som de fått genom att delta.

Scandymet – efter Business Innovation Day anlitade de studenter för att utveckla sina produkter.
Office Tracker – ett sensorsystem som samlar in olika mätvärden för att underlätta service och skapa en bättre arbetsmiljö.
MittSverige Vatten –  Forskare på Mittuniversitet tog tillsammans med MittSverige Vatten, miljökontoret på Sundsvalls kommun och företaget Dewire fram en prototyp till ett nytt sensorsystem som kan larma och spåra oljeutsläpp i dagvattenbrunnar efter Business Innovation Day.

Var: Käppuddsgatan 1 i Hudiksvall
När: 5 juni
Hur: Välkommen att skicka in din företagsutmaning!

Vill du ha hjälp att skriva en utmaning?
Kontakta Thomas Johnson, projektledare Fiber Optic Valley.

Läs mer om Business Innovation Day

Fler Nyheter