Meny

Vi söker digitaliseringscoacher!

Är ni grymma på digitalisering? Vill ni leverera smarta idéer och lösningar på företags digitaliseringsproblem? – Nu har ni chansen att vara med och coacha små och medelstora industriföretag till digital framgång.

Vad söker vi?

Vi söker, via upphandling och anslutning till ramavtal, leverantörer med erfarenhet från olika typer av tjänster som via coachning kan hjälpa små och medelstora industriföretag att öka sin användning av digital teknik och utveckla sina verksamheter med hjälp av digitalisering.

Hur går det till?

Som leverantör får ni möjlighet att coacha små och medelstora industriföretag utifrån deras specifika önskemål och digitaliseringsutmaning. Totalt kommer 35 st industriföretag i Sydöstra Norrland erbjudas coachning inom digitalisering under 2018. Uppdrag från företag i närliggande län kan också bli aktuellt.

Omfattningen per coachning och företag är mellan 20 h och 60 h under en period av som längst 6 månader. Som godkänd leverantör under ramavtalet kommer ni att erhålla avrop, baserade på företagens önskemål och digitaliseringsaktivitet, för vidare konkurrensutsättning.

Läs mer på kickstartgo.se/upphandling

Fler Nyheter