Meny

Vill du driva utvecklingen i en framtidsbransch?

FiberOpticValley_Platsannons_changed_4mars Och bidra till morgondagens lösningar på dagens IT-utmaningar?

Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och företag. Du har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom exempelvis systemvetenskap eller industriell ekonomi med minst 120 högskolepoäng. Gärna med erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och internationella relationer.

Vad erbjuder vi?

Ditt uppdrag hos Fiber Optic Valley innebär att leda samarbeten med företag, entreprenörer och idébärare för att analysera marknadsbehov, samordna kompetens och utvecklingsprojekt. Målet är att bidra till att skapa varor och tjänster på en global marknad.

Fiber Optic Valleys uppdrag är att bidra till innovationer inom områdena bredbands- och sensorteknologi. Det gör vi genom att initiera nya samarbeten mellan näringsliv, akademi och offentlighet. Vi är en klusterorganisation som består av ett femtiotal medlemsorganisationer och vi möter dagligen olika kategorier av företagare som befinner sig i olika steg av sin utveckling.

Det kan handla om den enskilde forskaren som vill kommersialisera resultatet av sin forskning, det lilla bolaget som står i begrepp att expandera, det etablerade bolaget som söker strategiska samarbetspartners för att utveckla sina affärer eller företagare som vill söka sig nya vägar utomlands.

Fiber Optic Valley är en välkänd aktör såväl i nationella som i internationella sammanhang. Inom vårt nätverk finns även en omfattande testmiljö för tekniska och beteendevetenskapliga studier. En unik mötesplats för systemleverantörer, operatörer, tjänsteutvecklare, innovatörer, forskare, och – sist men inte minst – användare och tilltänkta kunder.

Vi erbjuder en öppen, inkluderande arbetsplatskultur präglad av eget ansvarstagande och ett entreprenöriellt förhållningssätt. För oss är nyfikenhet och innovativt tänkande nyckelfaktorer i framgången. Som medarbetare är din åsikt viktig och dina bidrag högt värderade.

Vem är du?

Du har en civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom exempelvis systemvetenskap eller industriell ekonomi med minst 120 högskolepoäng. Gärna med erfarenhet av affärsutveckling, försäljning och internationella relationer.

Du har ett brett tekniskt intresse och kännedom om den digitala utvecklingen inom Internet of Things. Vi ser gärna dokumenterad kompetens inom exempelvis IT-kommunikation, sensorteknologi eller systemvetenskap. Du tycker om att vara självgående och ansvara för dina egna projekt och har lätt för att samarbeta med många olika aktörer.

Låter detta intressant? Välkommen att kontakta oss!

Jonas Dahlström, VD,  070- 418 33 33
Ann-Sofie Däldehög, kommunikationsansvarig, 073-024 8989

Välkommen med din ansökan senast den 26 januari, 2016
till:
Fiber Optic Valley, Käppuddsgatan 1, 824 43 Hudiksvall
Märk kuvertet med ”Projektledare ”. alt.
maila din ansökan till: jobb@fiberopticvalley.com

Om Fiber Optic Valley
Fiber Optic Valley är ett av Sveriges 13 Vinnväxtkluster som utsetts av VINNOVA – verket för innovationssystem. Vi initierar och inspirerar till nya samarbeten mellan näringsliv, akademi och offentligheten. Vi verkar inom områdena Bredband och Sensorteknologi. Verksamheten drivs med utgångspunkt i Hudiksvall. Våra finansiärer är VINNOVA, Tillväxtverket och Region Gävleborg.

Fler Nyheter