Meny

Vinn 200 000 kronor och lösningar från hela världen!

Missa inte årets viktigaste tävling – Boost Innovation. Senast den 31 augusti behöver vi ditt bidrag! En enkel beskrivning av er utmaning inom digitalisering. Fråga er exempelvis hur skulle era tjänster eller produkter kunna utvecklas med fokus på digitalisering? 

Digitaliseringen öppnar upp för stora möjligheter vilket utmanar befintliga tekniker och tjänster. Hur påverkar det ditt företag? Vi söker just nu din största utmaning, där en lösning skulle kunna innebära ökad konkurrenskraft, högre lönsamhet och att du når helt nya marknader.

En utmaning om vadå?
Din utmaning bör fokusera på att hitta nya användningsområden för befintlig teknologi och ha ett tydligt digitaliseringstänk. Dina vinstchanser ökar om utmaningen bidrar till en förbättring av sociala- och miljömässiga samhällsproblem.

ANMÄL ERT BIDRAG HÄR!

Om Boost Innovation ™
Vi vet att det finns många intressanta människor med fenomenala lösningar där ute. Vi vet också att det finns utmaningar bland våra medlemsföretag. För att lösa den ekvationen organiserar Fiber Optic Valley innovationstävlingen Boost Innovation ™ uteslutande för våra medlemmar, en tävling som firar fem år i år. Tävlingens inriktning har varierat över tid med har alltid haft som mål att öka innovation och bidra till regional tillväxt genom att uppmuntra till samarbete mellan olika aktörer i Fiber Optic Valleys nätverk.

Är du inte medlem? Skicka din förfrågan till susanne.nylen@fiberopticvalley.com

Fler Nyheter