Meny

Bli mer lönsam – nyttja er data!

Plats: Käppuddsgatan 1, 824 30 Hudiksvalll

Datum: 2020-02-18 till 2020-03-31

När data används på rätt sätt kan det få enorma betydelser för hela verksamheten. Varför inte börja få verklig nytta av all data du samlat in från er produktion och era kunder? Delta i vår seminarieserie och få inspiration och tips för hur du gör ditt företag mer lönsamt och framgångsrikt! ”Använd ditt data” är en seminarieserie i tre delar som arrangeras av RISE i Hudiksvall, där du får inspiration och möjlighet att komma igång med att börja använda ditt företagsdata.

Ett unikt erbjudande
Ditt företag kommer, genom en seminarieserie i tre delar, få en ökad insikt och ökad användning av data som resurs för utveckling och effektivisering. Efter ert deltagande i seminarieserien erbjuder vi kostnadsfritt tio stycken förstudier som kopplar till idéer och möjligheter som ni identifierar under resans gång.

Dessutom fyller vi på med ytterligare sex stycken finansierade genomförandeaktiviteter från utvalda leverantörer, som då bygger på era behov och utgår från genomförd förstudie. Genomförandeaktiviteterna beräknas vara klara innan september 2020.

För vem? Erbjudande vänder sig till små och medelstora företag som arbetar inom tillverkning och tillverkningsnära tjänster verksamma i södra Norrland. Deltagande företag förväntas att delta vid alla tillfällen för att bidra till diskussion samt för att kvalificera sig till de efterföljande aktiviteterna.

Anmälan
Lösenord: RISE-data
(Din anmälan granskas och om du inte uppfyller kravet till vem erbjudandet vänder sig till kan vi komma att avregistrera dig)

Läs mer om upplägget här

Seminarieserien arrangeras i samverkan med:

 

Funderingar?

Kontakta Ola.wallberg@ri.se

Fler Evenemang