Meny

Digitaliseringsfrukost

Plats: Tingshuset, Delsbo

Datum: 2018-01-23 till 2018-01-23

De företag som inte hänger med när andra digitaliserar sina verksamheter riskerar att hamna på efterkälken och slås ut. Nu är det dags att ditt företag tar tag i digitaliseringen, men hur gör man egentligen? Delta på en frukostserie i tre delar som handlar om hur ditt företag kan kicka igång digitaliseringen genom inspiration och samverkan.  

Vi träffas över tre frukostmöten för att diskutera hur ditt företag kan komma igång med digitaliseringen. Genom att samverka med andra och få inspiration av de företag som har gjort liknande resor, inspireras du till att fortsätta er resa.

När: 23 januari, 07.30-09.30
Var: Tingshuset, Delsbo
Vi bjuder på frukost.

Upplägg 23/1

  • Varför digitalisera och hur gör man?
  • Hur arbetar företagsaktörerna i kommunen med digitalisering och hur kan det gynna dig?

Anmälan & funderingar
Anmälan görs till HNA. Glöm inte att ange specialkost i din anmälan.

Om Kickstart Digitalisering
Dessa frukostmöten är en introduktion till konceptet Kickstart Digitalisering. Ett stort digitaliseringsinitiativ i Sverige som har syftet att ge insikt och inspiration till små och medelstora industriföretag som vill ta till vara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Den stora satsningen innebär att företag investerar två heldagar bestående av en heldag och två halvdagar med workshops kring digitalisering. Läs mer på kickstartdigi.se

Vi kommer köra tre frukostar på temat, mer information om det kommer.

 

Fler Evenemang