Meny

Kickstart Digitalisering Ovanåker

Plats: Hotell Edsbyn, Långgatan 1, 828 32 Edsbyn

Datum: 2019-03-26 till 2019-03-26

Den 26 mars kommer den nationella satsningen Kickstart Digitalisering till Edsbyn. Ta chansen att delta!
Kickstart Digitalisering stöttar små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digitaliseringsresa. Syftet är att ge företagen insikt och inspiration för att kunna ta tillvara på de möjligheter som digitaliseringen innebär. Genom stöd och samverkan med andra får företagen hjälp att hitta sätt att stärka sina affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader. 93 % av deltagarna i Kickstart anser att de har fått nya idéer om sitt företags möjligheter inom digitalisering.

Upplägg och omfattning
Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i en heldag (26/3) och två halvdagar (4/4 & 17/4) med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av Kickstart ser vi att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position. Gärna både män och kvinnor. En hemuppgift ingår för att påbörja den interna processen. Besök kickstartdigi.se för att läsa mer om upplägget.

Anmälan
Vänligen uppge mailadress, namn, företagsnamn, mobilnummer och eventuell specialkost i ett mail till: lina.kronberg@ovanaker.se

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på lunch och fika under dagen. Adressen är Hotell Edsbyn, Långgatan 1, 828 32 Edsbyn.

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr i avbokningsavgift om ett företag avbokar sitt deltagande mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Sista anmälningsdag 12 mars!

Vid övriga frågor kontakta:
Ovanåkers kommun,
Lina Kronberg 0271-57033,
lina.kronberg@ovanaker.se

Fler Evenemang