Meny

Nya chanser att bredda dina marknader!

Plats: Tallinn, Estland

Datum: 2019-09-25 till 2019-09-26

 

Vill ditt företag göra affärer på nya marknader och ta del av lärdomar om export från andra företag? Inom internationaliseringsprojektet eMesai har vi nöjet att bjuda in ditt teknikföretag för att delta i en kick-off där vi delar erfarenheter av export och knyter kontakter med andra deltagande företag B2B (business-to-business). Träffen äger rum den 25-26 september i Tallin, Estland och arrangeras av RISE, Fiber Optic Valley tillsammans med Estonian ICT Cluster och Latvian IT Cluster. Tanken är att vi ska lära av varandra och leta efter samarbetsmöjligheter vid export.

Huvudfokus och teman för evenemanget kommer att vara:

  • Tekniska företag från våra tre länder presenterar praktiska erfarenheter och planer mot marknader i Indien, Vissa länder i Afrika samt Förenade Arabemiraten (t ex gemensamma aktiviteter i Dubai EXPO 2020)
  • B2B-möten mellan SWE-EST-LAT-företag och nätverk för framtida samarbetsmöjligheter;
  • Lär känna konceptet för den nationella plattformen e-Estonia. Ett coolt framgångskoncept där estniska IT-företag använder ett gemensamt varumärke för att öka exporten . Det finns också möjlighet att organisera företagsbesök till estniska ICT-företag om så önskas.

Under besöket kommer vi att skapa utrymme för nätverkande, erfarenhetsutbyte och diskussioner om samarbeten inom eMesai-projektet.

Agenda för evenemanget:

25 september
inledning och informell nätverksmiddag

26 september
erfarenhetsdelning och nätverksseminarium, besökande företag och informationscenter

Ladda ned fullständig agenda

Finansiering av evenemanget: deltagande i evenemanget är gratis.
Vi kan även erbjuda viss delfinansiering av resekostnader och boendekostnader inom Central Baltic Interreg-programmet eMESAI-projektet.

Frågor eller funderingar? Kontakta oss
Stina Jonsson
Torbjörn Jonsson
Christoffer Andresen


Om projektet

Samarbetsprojektet eMesai har ett huvudsyfte att stödja teknikföretag som vill exportera till Afrika söder om Sahara, Indien och Förenade Arabemiraten. Läs gärna mer här.

Fler Evenemang