Meny

Workshop – från timmersågar till webbutbildningar

Plats: Except Sjötullsgatan 9, Våning 5, 82450 Hudiksvall

Datum: 2018-11-29 till 2018-11-29

Nu startar en ny satsning på hållbart företagande: om hur du tjänar pengar och räddar världen – samtidigt!

Välkommen 29 november kl 8.30 – 11.00 till en workshop med Pär Lärkeryd, vd Norra Skogsägarna, som 2016 blev vinnare av Svenska Jämställdhetspriset. Pär är en av Sveriges mest välkända näringslivsprofiler med lång erfarenhet av ledande positioner i såväl näringsliv som offentlig verksamhet.

Pär föreläser om hur jämställdhets- och mångfaldsarbete skapar affärsmöjligheter och avslöjar affärsstrategin som revolutionerat Norra Skogsägarnas kunderbjudande.

”Att vara innovativ handlar om att ständigt utvecklas och att ifrågasätta normer som begränsar.”

Ett unikt erbjudande för företag – delta i vår satsning på hållbart företagande

Vi erbjuder företag att delta i flera kompetenshöjande aktiviteter där vi engagerar experter inom både social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet under det kommande året. Det kan vara aktiviteter inom hållbarhet som till exempel inspirationsföreläsningar, workshops och coachning utifrån behov.

Genom att fokusera på hållbarhet vill vi bidra till att vidga synen på hållbar produktion, ökad konkurrenskraft och attraktivitet som arbetsgivare. Hållbarhet spänner över en bredd av ämnesområden inom allt ifrån hur vi säkrar kompetensförsörjningen i framtiden genom jämställdhet och mångfald, till hur cirkulära affärsmodeller kan bidra till innovationer för en bättre miljö.

När?
Torsdagen den 29 november kl. 8.30 – 11.00

Var?
EXCEPT, Sjötullsgatan 9 Hudiksvall

Anmäl dig här!

Har du frågor?
Kontakta Ann-Sofie Däldehög 0730 24 89 89.

Välkommen!

Fler Evenemang