Meny

Så hjälper vi dig

Är du bäst på digitalisering? Eller är det dags för en digital utvecklingsresa? Vi sammanför din idé med rätt person och du får ett internationellt nätverk på köpet.

Har du ett företag som står i begrepp att expandera? Eller är du en enskild forskare som vill kommersialisera resultatet av din forskning? Kanske söker du finansiering för att utveckla din idé?

Kopplar ihop dig med de bästa
Hos oss finns kompetens att ta dig vidare. Vi ser till att du och din idé plockas upp och sammanförs med rätt person. Vi är länken mellan forskningen, marknaden och olika finansiärer.

Fokus på sensor- och kommunikationsteknologi
För att Sverige ska utvecklas behöver vi nya kommersiella idéer, tjänster och lösningar, alltså innovationer. Vi skapar Fiber Optic Valley tillsammans med dig som medlem och samarbetspartner som har digitalisering högt på agendan. Med särskilt fokus på sensor-och kommunikationsteknologi.

Vi är Sveriges ledande innovationsmiljö i branschen och jobbar varje dag med att sammanföra den senaste forskningen med näringslivets behov, vilket förstås kommer offentligheten tillgodo.

En kan säga att vi pysslar med matchmaking där spetskompetens kopplas ihop med entreprenörskap och utmaningar med idéer.

Verksamheten drivs med utgångspunkt i Hudiksvall/Gävle/Sundsvall. Från och med 1 jan 2017 är vi en del av forskningsinstitutet RISE. Till våra finansiärer räknas VinnovaHudiksvalls kommunTillväxtverket och Region Gävleborg.

 

Kontakta oss

Torbjörn_210x210

Torbjörn Jonsson

Affärsutvecklare
E-post
Tel: 070-211 08 06

  • ”Det handlar om möjligheten att få hjälp med tekniklösningar där vi saknar kompetens i huset. Men även att få tillgång till goda råd när det gäller att exempelvis hitta samarbeten med andra företag som har kunskaper som vi saknar.”

    Peter Wiklund, utvecklingschef på Excidor

  • ”Jag har redan sett nyttan med en innovationsmiljö för att hitta rätt företag och rätt personer för att på olika sätt ta forskningsresultat ut på marknaden.”

    Jin Moen, chef för Internet of Sports, Swedish ICT