Meny

Ansökan om medlemskap

Med ett medlemskap i Fiber Optic Valley får du strategisk rådgivning, kunskap, inspiration, matchmaking och mycket mer. För mer information läs här eller kontakta Susanne Nylén, tel. 070‐689 57 71.

För att ansöka om medlemskap krävs att ditt företag/organisation är verksam inom Fiber Optic Valleys arbetsfält (Bredbands-, Sensor- och Kommunikationsteknologi) eller är en nyttjare av produkter och tjänster från området där tjänsterna och produkterna är vitala för företagets verksamhet. Dessutom krävs att medlemmen direkt eller indirekt bidrar till tillväxten inom Fiber Optic Valley arbetsfält och/eller geografiska område.

Vi har tagit del av inriktningen och ansöker därmed om ett kostnadsfritt medlemskap.

Fält markerade med * är obligatoriska
Övrig information

Komplettera gärna med en beskrivning av områden och aktiviteter där ni särskilt vill vara delaktiga.

Medlemskap

Grunder för medlemskap i Fiber Optic Valley

Ansökan om inträde kan ske när som helst under kalenderåret. Icke svenska företag kan erhålla medlemskap.

För medlemskap krävs att medlemmen är verksam inom Fiber Optic Valleys arbetsfält eller är en nyttjare av produkter och tjänster från området där tjänsterna och produkterna är vitala för företagets verksamhet.

Dessutom krävs att medlemmen direkt eller indirekt bidrar till tillväxten inom Fiber Optic Valley arbetsfält och/eller geografiska område.

Vad inkluderas i medlemskapet?

Medlemskapet innebär att företaget/organisationen blir del av ett unikt nationellt och internationellt nätverk. Medlemmen blir bl.a. inbjuden till events som Fiber Optic Valley arrangerar eller deltar i, och får ta del av de tjänster som Fiber Optic Valley erbjuder.

Som medlem i Fiber Optic Valley – som har fokus inom Bredbands-, Sensor- och Kommunikationsteknologi – har du tillgång till ett unikt nätverk när det gäller forskning, erfarenhetsutbyte, inspiration, testmiljöer/testbäddar och inte minst nationella och internationella nätverkskontakter.

Som medlem i Fiber Optic Valley tillhör du ett nätverk som består av såväl stora som små företag, teknikparker, näringslivsbolag, kommuner, utbildningsföretag och internationella företag.

Som medlem kan du påverka, nätverka, initiera samarbeten, bilda arbetsgrupper och identifiera nya marknader. Du kan komma att driva projekt i samarbete med Fiber Optic Valley och andra företag, och/eller universitetet/högskolor/forskningsinstitut och tillsammans med andra medlemmar driva utvecklingen framåt.

I nätverket finns forskare inom Internet of Things, Innovationsprocesser och Fibersensorer.

Att ingå i ett nätverk är både utvecklande och inspirerande för den som vill bli framgångsrik i sitt företagande. Ett internationellt nätverk och kunskap inom digitalisering har i tio års tid gjort Fiber Optic Valley och dess medlemsföretag framgångsrika.

Med ett medlemskap i Fiber Optic Valley får ni:

Strategisk rådgivning – det är inte alltid enkelt att hitta rätt i de offentliga företagsstödjande systemen i samarbeten mellan företag, samhälle och akademier. Fiber Optic Valley har stor erfarenhet av strategisk rådgivning och vägledning som hjälper företagen att hitta rätt.

Kunskap och inspiration – genom Fiber Optic Valleys olika aktiviteter/ workshops och kanaler kan ni ta del av aktuell information, ny forskning och omvärldsspaningar som underlättar och inspirerar.

Matchmaking – Fiber Optic Valley öppnar upp dörrar som gör det lättare att hitta lämpliga samarbetspartners vars teknikinnehåll, värdegrund och verksamhet passar för just er.

Utöver det får man som medlem presenteras på Fiber Optic Valleys hemsida, med klickbar logotyp som länkar till medlemmens hemsida samt en kort beskrivande text. I gengäld skall medlemmen informera om samarbetet med Fiber Optic Valley, t ex med text på hemsida eller med vår logotyp. Fiber Optic Valley marknadsför dem som ingår i vårt nätverk, muntligen eller skriftligen, vid deltagande på exempelvis branschträffar, mässor eller andra events. Medlemmen i sin tur framhåller medlemskapet Fiber Optic Valley, exempelvis i sin marknadsföring eller i andra sammanhang.

Kostnad

Medlemskapet i Fiber Optic Valley är kostnadsfritt.