Meny

Våra medlemmar

Vi har ett stort antal medlemsföretag som vi samarbetar med i olika projekt. Här får du mer information om våra medlemmar och aktuella projekt.

Läs mer

Acreo Swedish ICT

Acreo Swedish ICT

Acreo Swedish ICT erbjuder innovativa och värdeskapande ICT-lösningar för en hållbar tillväxt och ökad konkurrenskraft i näringsliv och samhälle. Vår spetskompetens inom sensorer och aktuatorer, kraftelektronik, digital kommunikation och Life science gör oss till ett av Europas främsta forskningsinstitut. Acreo Swedish ICT har 135 anställda i Kista, Göteborg, Norrköping och Hudiksvall. Acreo är en del av Swedish ICT och RISE.

Hemsida

acreo acreo swedish ict aktuatorer digital kommunikation forskningsinstitut Göteborg Hudiksvall ict ict lösningar kista kraftelektronik life science norrköping rise sensorer swedish ict

Läs mer

Anders Mohss AB

Anders Mohss AB

Läs mer

Atellus AB

Atellus AB

Atellus AB är en digitalbyrå belägen i Hudiksvall. Sedan 1994 har de tillhandahållit digitala lösningar för kunder över hela Sverige. Deras fokus ligger i användarnas upplevelse och de hjälper kunder med de digitala kanalerna.

Hemsida

Läs mer

Bitelecom AB

Bitelecom AB erbjuder en unik kompetens inom fiberoptisk kabel för infrastruktur och industri. Bitelecom ingår i Novobit med F&U i Schweiz och har produktion av kabel, kontakter och annan utrustning i egen fabrik i Kina.

Hemsida

Läs mer

cargo-beacon

CargoBeacon

CargoBeacon är ett företag som ser möjligheter med dagens smartphoneteknik och har som affärsidé att utveckla och skapa bättre helhetslösningar för den mobila användaren. De besitter kunskap inom såväl hårdvara som mjukvara.

Hemsida

Läs mer

Eltel Networks Infranet AB

Dala Sports Academy

Dala Sports Academy är en innovationsmiljö som erbjuder möjligheter till kunskapsväxling, test och verifiering samt affärs- och företagsutveckling till företag inom idrott och hälsa.

Hemsida

Affärsutveckling Dala Sports Academy Idrott och hälsa Test Testarena Verifiering

Läs mer

DigitEvent AB

DigitEvent erbjuder digitala tjänster för möten, event, konferenser och utbildningssektorn, med stöd av appar och smarta videoplattformar. 

Läs mer

Eltel Networks

Eltel Networks Infranet AB

Eltel Networks Infranet AB -”Shaping Future Infranets”

För att förbättra de olika funktionerna i samhället krävs det ett effektivare samspel mellan el, telekom och IT-nätverk och tjänster. Genom att kombinera dessa tre tekniker på ett innovativt sätt skapas en smartare och mer sammanhängande infrastruktur – Vi kallar det för Infranet.

Hemsida

El Eltel Networks Infranet AB Infranets infrastruktur telekom

Läs mer

ericsson-logo-big

Ericsson AB

Ericsson tillhandahåller helhetslösningar som inkluderar både tjänster och hårdvara för en framgångsrik fiberutrullning. Vi erbjuder konsultation för val av lämpliga lösningar, design och det praktiska genomförandet med projektledning, produkter, grävning, installation samt slutdokumentation.

 

Hemsida

Ericsson AB Fiber installation

Läs mer

ExCal AB

ExCal AB

Excal är ett ingenjörsföretag som levererar tjänster och produkter inom el, automation och test. Detta omfattar många olika typer av tjänster ex. konstruktion av HW och SW, byggnation av testsystem och produkter, projektledning, teknisk dokumentation med mera.

Hemsida

Läs mer

Excidor

Excidor AB

Excidor utvecklar, tillverkar och marknadsför styrsystem, programvaror, knappsatser och elektronik till flexibla förarmiljöer. Excidors lösningar finns i skogsmaskiner, grävmaskiner, hjullastare och terminalfordon och i många mobila sammanhang.

Hemsida

Läs mer

EZconn Czech a.s.

EZconn Czech a.s.

Hemsida

Läs mer

flyingeyes

FE i Hudiksvall AB (Flying Eyes)

FE i Hudiksvall AB (Flying Eyes) utvecklar besiktnings- och rapportsystem för inspektioner av större byggnader med drönare. De har samarbetspartners Miun, Flir system och Spotsacale. FE i Hudiksvall AB största kund är Svenska Kyrkan.

Hemsida

Läs mer

Fiberson AB

Fiberson AB

Fiberson AB är medlem i Fiber Optic Valley, och verksam inom området specialfiber för industriella och medicinska tillämpningar, samt fiberoptiska sensorer

 

 

Hemsida

fiberoptiska sensorer Fiberson Industriell Specialfiber

Läs mer

Fiberstaden AB

Fiberstaden AB

Fiberstaden AB är ett av Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner samägt bolag.
Vi bedriver stadsnätsverksamhet i kommunerna och sköter IT-driften för de båda kommunernas verksamheter.

Hemsida

fibernät Fiberstaden Hudiksvall Hudiksvalls Kommun IT Drift Stadsnät

Läs mer

Focotech Svenska AB

Focotech Svenska AB

Läs mer

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna

Företagsutbildarna är en ekonomisk förening som arbetar för att samordna och arrangera utbildning på de orter där vi verkar. Istället för att skicka medarbetare på dyra, långväga utbildningar samordnar vi företagens utbildningsbehov, kvalitetssäkrar och anlitar konsulter samt genomför utbildningar lokalt.

Hemsida

Företagsutbildarna lean logistik ledarskap projektledare Utbildning

Läs mer

automation_company-01

Grodans Paradis

Grodans Paradis bygger smarta elektroniska byggstenar för automatisering (IoT / m2m) med hjälp av VSCP (Very Simple Control Protocol, http://www.vscp.org) – det ledande m2m- och telematikprotokollet.

Hemsida

Läs mer

Gävle-kommun-e1425543921462

Gävle Kommun

Gävle kommun är en politiskt styrd organisation vars högsta beslutande organ är kommunfullmäktige. Under fullmäktige består kommunen av sju förvaltningar med tillhörande nämnder, som alla har olika uppdrag. Kommunen äger även fyra helägda och två delägda bolag. Utöver bolagen finns fyra kommunalförbund.

Hemsida

Läs mer

Haldor_logo_rgb_symbol_text

Haldor

Microsoft Office 365 har en mängd verktyg för skola och företag och lanserar kontinuerligt nya funktioner. Det är Microsofts styrka. För många kan det upplevas som svårt att få en överblick över all denna mångfald av kommunikationsvägar och möjligheter till informationshantering. Därför finns Haldor. Idag används Haldor av både privata och kommunala grundskolor, gymnasieskolor och eftergymnasiala skolor. Haldor är ett LMS, learning management system i Office 365.

Hemsida

Läs mer

Hallgren Trading AB

Hallgren Trading AB är ett nystartat företag som har som mål att utveckla nya produkter och tjänster till bredbandsteknik, bredbandsutbyggnad och sensorteknologi. Bolaget är stationerat på Malta.

Läs mer

heatwoodab

HeatWood AB

HeatWood är företaget som tillverkar och säljer värmebehandlat trä enligt den patenterade metoden Thermowood. Företaget grundades 2007 och är etablerat i Forsa utanför Hudiksvall där det förutom två torkanläggningar även finns utrustning för att klyva och hantera Thermowood. HeatWood är den enda tillverkaren i Sverige av Thermowood.

Hemsida

forsa Heatwood Hudiksvall tillverkare trä värmebehandlat trä

Läs mer

HEDERSMEDLEM – Ingmar Höglund

Läs mer

HEDERSMEDLEM – Karin Nygård Skalman

Läs mer

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB

Hexatronic Cables & Interconnect Systems AB

Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en systemleverantör som utvecklar, tillverkar, marknadsför och tillhandahåller service inom fiberoptisk kabel och infrastrukturlösningar för telekomföretag. Hexatronic Cables & Interconnect Systems har egen produktion av fiberkabel, dukt, kopparkabel samt installationsmaterial. Företaget har sitt ursprung i Ericssons fiberkabelverksamhet i Hudiksvall.

Hemsida

dukt Fiber Hexatronic Hexatronic Cables & Interconnect Systems Hudiksvall infrastruktur installation kabel kopparkabel Systemleverantör

Läs mer

Hiab

Hiab

Hiab är en ledande leverantör av vägburna lasthanteringslösningar. De erbjuder produkter, tjänster och reservdelar som används i vägburna transporter och leveranser.

Hemsida

Läs mer

logo

Hudiksvalls Hydraulikkluster

Hydraulikkluster är ett världsledande kompetenscentra inom Applied Hydraulics. Klustret är ett samarbete mellan olika företag som arbetar med forskning och innovation för att skapa ny teknik och kommersiella produkter. Hydralikklustrets främsta mål är att gynna regionens position inom hydraulik.

Hemsida

Läs mer

Hudiksvalls Kommun

Hudiksvalls Kommun

Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun med 37 000 invånare och drygt 3 000 medarbetare som jobbar med det som är viktigast i människors vardag.

Hemsida

Hudiksvall Hudiksvalls Kommun

Läs mer

HNA

Hudiksvalls Näringslivs AB

Hudiksvalls Näringslivs AB finns till för dig som vill starta, utveckla eller etablera företag i Hudiksvalls kommun. Vi är helägda av Hudiksvalls kommun, med uppdrag att utveckla näringslivet i kommunen och att verka för ett gott företagsklimat.

Hemsida

etablera företag hna Hudiksvall Hudiksvalls Kommun hudiksvalls näringslivs ab Näringsliv

Läs mer

200×53-halsinglandssparbank-pos

Hälsingland Sparbanks Sysselsättningsstiftelse

Stiftelsen har som huvudsakligt ändamål att såssom delägare eller långivare bidra med riskkapital till lokala företag och företagare vars verksamhet bedöms ha en sådan utvecklingspotential att den kan leda till att orter inom Hudiksvalls kommun tillförs ökad kompetens samt sysselsättning, lämna företagsstarthjälp av såväl ekonomisk som juridisk natur, bidra med kompetensstöd till företag och företagare, bidra med ekonomiska och juridiska resurser för att åstadkomma registrerade patent till lokala företag och företagare, samt ordna seminarium och föreläsningar med proffessionella föreläsare runt sådana ämnesområden som är förenliga med med stiftelsens i denna paragraf angivna ändamål.

Stiftelsens huvudsakliga ändamål är jämväl att genom direkt eller indirekt bedriven verksamhet eller genom att sluta avtal med externa forskare/forskningsinstitut/utvecklings- och forskningsbolag införskaffa kommersiella forskningsresultat inom de företagsekonomiska, IT-baserade och miljövårdsinriktade forskningsområdena samt inom de utvecklingsoråden som vid varje tillfälle anges i Hudiksvalls kommuns utvecklingsplan.

Hemsida

Hälsingland Sparbanks Sysselsättningsstiftelse Hälsinglands Sparbank Stiftelse Sören Görgård

Läs mer

NY_Education_Official_Full_Color_1000x222

ICT Education AB

Hudiksvallsbaserade ICT Education har ett välutvecklat kursutbud som täcker samtliga faser i ett IT-infrastrukturprojekt – planering, förläggning, installation och underhåll. Företaget har en stor och ökande marknadsandel i Sverige och opererar på en internationell marknad sedan början av 2000-talet. I Sverige finns vi representerade med utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg, Västerås och Hudiksvall.

förläggning Göteborg Hudiksvall ICT Education installation IT infrastruktur planering underhåll. Stockholm Utbildning Västerås

Läs mer

Svensk IFTAC-logga

Iftac

Iftac är ett IT- och telekominriktat utbildningsföretag, och här ryms utbildningar riktade mot kvalificerad nätverksteknik, nätverksdrift, sensornätverk och bredbandsbyggnad. Iftac erbjuder norra Europas mest kompletta infrastruktur för bredbandsutbildning

Hemsida

Iftac IT telekom Utbildning

Läs mer

InSitu Instrument Aktiebolag

In Situ Instrument AB

In Situ Instrument AB är ett innovationsinriktat företag som utvecklar och levererar mätsystem för miljömätningar i mark, vatten och luft.

Vi tillhandahåller tekniska helhetslösningar inkluderande installation, övervakning, service och underhåll, allt enligt kundens specifika behov.

Våra produkter och lösningar baseras på värdsledande teknologi och har framtagits i nära samverkan med kunder, ledande leverantörer och forskningsinstitutioner.

Hemsida

In Situ In Situ Instrument AB InSitu installation Miljö Miljömätning

Läs mer

Innotiimi AB

Innotiimi AB

Innotiimi är en del av ett internationellt nätverk av konsulter med lång erfarenhet av organisationsutveckling.
Vi erbjuder facilitering och design av möten, förändrings- och innovationsprocesser samt ledarskap och teamutveckling.

Hemsida

design facilitering Innotiimi Innotiimi AB innovationsprocesser ledarskap nätverk organisationsutveckling teamutveckling

Läs mer

Interlan Gelfe AB

Interlan Gelfe AB

Interlan är ett IT-konsultföretag med 28 anställda. Interlan tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom IT såsom klient och serverlösningar, hosting, kommunikation, säkerhet, mobilitet, utveckling, internettjänster och telefoni.

Hemsida

hosting Interlan internettjänster IT klient klient och serverlösningar Kommunikation Konsulttjänster mobilitet server säkerhet telefoni Utveckling

Läs mer

Jarvzoo_cmyk

Järvzoo AB

Järvzoo är en djurpark i Järvsö som liknar en vildmark! På Järvzoo möter man nordiska djur som björn, älg, ren, varg, myskoxe och lodjur i deras vilda vardag, genom ett tre kilometer långt äventyr till fots. En upplevelse som passar barn, familj och alla som är djur- och naturintresserade.

Hemsida

björn Järvzoo Järvzoo AB natur vildmark äventyr

Läs mer

Koneo

Hos Koneo kan du köpa IT-produkter från marknadens ledande leverantörer. De erbjuder tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnaderna i er IT- och dokumenthantering, allt från installation till service & support. Med kompletta IT-lösningar, som populära Koneo Arbetsplats, hyr du bekymmersfri IT, levererar de produkter och tjänster du behöver till en fast månadskostnad.

Hemsida

Läs mer

KonfigDesign Sverige AB

KonfigDesign Sverige AB

Utvecklar innovativa webb- och konfiguratorlösningar. Stort fokus på att automatisera administrativa arbeten, allt ifrån skapande av detaljerade offerter till 3D-modeller och ritningar.

Hemsida

3D 3D modeller Automatisering KonfigDesign konfiguratorlösningar ritningar webb Webb lösningar

Läs mer

KRE

KRE Karin Edman

Kommunikation, relation och empatisk ekonomi.

Karin Edman leder grupper, individer, företag och organisationer i förändringsprocesser och arbetsmiljöarbete. Karin är verksam som coach, föreläsare och konsult och har skapat varumärket Empatisk ekonomi®.

Hemsida

Läs mer

LJ Hydraulics AB

LJ Hydraulics AB pysslar med innovationer inom hydraulik. Vill du veta mer? Kontakta Lars Göran Bergström

 

Läs mer

Långby

Långby AB

Läs mer

MidDec Scandinavia AB

MidDec Scandinavia AB

MidDec Scandinavia, utvecklar smarta kundunika strålnings detektorer i kisel för framtidens behov. Detektorer för kalibrering av CT scanners och för kontinuerlig mätning av radon är två goda exempel från MidDec. MidDec startade hösten 2004 som en avknoppning från Miun och KTH.

Hemsida

ct scanners detektorer kalibrering MidDec MidDec Scandinavia AB mätning

Läs mer

MYoroface_logga tagline r-mark-01

MYoroface

MYoroface är ett medicintekniskt och forskningsdrivet företag med säte i Hudiksvall. De har utvecklat produkten IQoro®, som med bevisad effekt behandlar ät- och sväljsvårigheter. MYoroface har ambition är att hjälpa berörda personer att öka eller återfå sin livskvalitet. I dag handlar det om mer än två miljoner svenskar som kan behandlas med IQoro®.

Hemsida

Läs mer

Next Marketing AB

Next Marketing AB

Genom engagemang, klokskap och inspiration medverkar Next Marketing till att stärka och utveckla både människor och företag.

I aktivt samarbete med sina kunder ser de till att skapa affärsmässiga möjligheter, utveckla strategier, lösa problem och förverkliga visioner.

Hemsida

Läs mer

NOAQ-logga

NOAQ

NOAQ Flood Protection AB är ett svenskt företag som är etablerat för att utveckla och sälja översvämningsskydd på en global marknad. Det finns ett stort behov av effektivare och snabbare skydd än sandsäckar och med de förväntade klimatförändringarna kommer behovet att öka ännu längre under de kommande åren.

Hemsida

Läs mer

Logotyp_NWE_Mjukvara_2000x800

Nordic Welding Engineering

Majoriteten av de produkter som svetsas är ca 20-40% tyngre än nödvändigt då det saknas tillförlitliga metoder för kvalitetssäkring av svetsade komponenter med höghållfasta stål. Nordic Welding Engineering har utvecklat en metod för robust kvalitetssäkring av svetsade konstruktioner.

Läs mer

North Star Connectivity AB

North Star Connectivity AB

NorthStar Connectivity är en leverantörsneutral integratör som skräddarsyr och anpassar produkter- och tjänster för varje unikt fiberprojekt. Företaget har mycket hög kompetens och erfarenhet när det gäller planering, projektering, kravspecificering, upphandling, projektledning och koordinering av uppbyggnaden av fibernät. Företaget arbeta med XLPM, Projectivity och andra projektledningsmodeller.

Hemsida

Connectivity Drift & Support Fiber fibernät North Star Connectivity AB XLPM

Läs mer

NorthLab Photonics

Northlab Photonics AB

NorthLab är ett kompetenscentrum för fiberoptik och vi har produkter och tjänster för dig som behöver svetsa, bearbeta, forma, kapa, skala eller på annat sätt bearbeta glas i form av fiberoptik. Våra kunder arbetar med telekom, medicinteknik, sensorer, lasrar m.m.

Hemsida

fiberoptik laser medicinteknik Northlab sensorer svetsa telekom

Läs mer

Nyfors Teknologi AB

Nyfors Teknologi AB

Nyfors Teknologi AB är en innovativ leverantör av avancerade system för svetsning och bearbetning av optisk fiber. Alla Nyfors produkter är utvecklade med användaren i åtanke för bekväm och enkel användning i produktion och laboratoriemiljö. www.nyfors.com

Hemsida

nyfors nyfors teknologi ab optisk fiber produktion svetsning teknologi

Läs mer

OnTop Measurement logga Färg

OnTop Measurement AB

Our goal – to make your value proposition more innovative and disruptive

Our business idea is to develop and sell innovative and disruptive industrial measurement concepts developed from the latest research results in the area. The main mission for OnTop Measurement is to develop measurement concepts based on the latest research. The overall goal is to assist our customers to improve the value they deliver to their customers.

Hemsida

Analys Forskning Industriell mätsystem OnTop OnTop measurement AB Optisk mätteknik Process kontroll Upptäckt av defekter Utveckling

Läs mer

Optoskand AB

Optoskand AB

Optoskand utvecklar, tillverkar och säljer fiberoptiska komponenter för högeffektslasrar som främst används för svetsning och skärning inom verkstadsindustrin. Kunderna är i första hand lasertillverkare i Europa, USA och Japan.

Hemsida

fiberoptiska komponenter högeffektslaser laser optoskand skärning svetsning utvecklar verkstadsindustri

Läs mer

PLAYipp

PLAYipp

PLAYipp – Kommunicera snabbare och enklare via digitala skärmar och smartphones. PLAYipp utvecklar verktygen för att effektivisera er kommunikation.

Hemsida

Digitala skärmar Kommunikation PLAYIpp Smartphones

Läs mer

Proelec

Proelec

Hemsida

Läs mer

Psidac_loggo_20160126-02

PSIDAC AB

PSIDAC AB utvecklar och tillverkar instrument för att kontrollera och mäta luftkvalitén/ lufttryck  i miljöer där exempelvis bakterier kan förekomma som på sjukhus, i laboratorier och på slakterier. De använder sig av modern digital teknik och sensorer av hög kvalité för att minimera kostnaderna under installation och i driftsättning.

Hemsida

mätinstrument psidac sensorer

Läs mer

Radarbolaget i Gävle AB

Radarbolaget i Gävle AB

Radarbolaget utvecklar radarsystem för svåra miljöer och kan med sin teknik övervaka kritiska processer i industrin. Mätningar kan göras genom väggar och i dimmiga miljöer. Företaget är framför allt verksamma mot stålindustri, energisektorn, skogssektorn och kalkindustrin. Tekniken kan också användas för undersöka materialegenskaper, exempelvis fukthalt och temperatur.

Hemsida

Fukthalt Radarbolaget Radarsystem Svåra miljöer

Läs mer

Raybium AB

Raybium AB

Hemsida

Läs mer

Rosdahl El & Energi AB

Rosdahl El & Energi AB

Läs mer

De5Stora_farg

Rovdjurscentret De 5 Stora

Rovdjurscentret De 5 Stora är ett informationscentrum om våra fem stora rovdjur – varg, björn, lo, järv och människa. Genom en lång rad av informations- och kommunikationsinsatser strävar vi efter att ge en allsidig bild av rovdjuren och deras relation till oss människor.

Hemsida

björn fem stora järv och människa Järvzoo lo rovdjur Rovdjurscentret De 5 Stora varg

Läs mer

SenseAir AB

SenseAir AB

SenseAir – Världsledande tillverkare av gassensorer med NDIR teknik för applikationer inom säkerhet, ventilationsstyrning, transportindustrin och livsvetenskap

Hemsida

gassensorer NDIR senseair ventilationsstyrning

Läs mer

sentax2

Sentax AB

Sentax AB är ett företag med inriktning mot idrottsanalys, mätteknik och testutveckling. Företaget är lokaliserat i Örnsköldsvik och startades i mitten av 2012.

Sentax affärside är att verka som ett högteknologiskt bolag som med ett nära samarbete med kund hjälper till att utveckla och förbättra såväl produkter som individer.

Hemsida

Läs mer

SEPS Technologies AB

SEPS Technologies AB

Hemsida

Läs mer

sppo-logo_vectoriserad

Specialpedagog AB SPPO/ Specialpedagoger Online

Specialpedagoger Online erbjuder ett unikt digitalt verktyg för att skapa förutsättningar för livslångt lärande. De erbjuder konsultation, processhandledning och utbildning i kombination med det unika webbaserade verktyget och plattform för att ge rätt förutsättningar för dig, din organisation, avdelning, klass, barnet eller eleven.

Hemsida

Läs mer

stegsandsisters

Stegs and sisters AB

Stegs & Sisters hjälper företag på den svenska landsorten att optimera sin affärsverksamhet med lösningar för digital transformation. Genom att minimera tiden för administrativt arbete kan företaget bli mer effektivt inom övriga affärsområden som krävs för tillväxt, stabilitet och framgång.

Hemsida

Läs mer

Stiftelsen Folkets Hubb

Stiftelsen Folkets Hubb

Stiftelsen Folkets Hubb entusiasmerar byarna att bygga näten som marknaden inte vill bygga – och det är bråttom för Telia raserar sina kopparnät. Som resultat av stiftelsens arbete har ett antal byar redan sökt pengar för att genomföra förstudier.

Hemsida

Folkets Hubb Stiftelsen Folkets Hubb

Läs mer

Sundsvalls Kommun

Sundsvalls Kommun

Sundsvall är med 97 000 invånare en viktig tillväxtmotor och ett naturligt centra i regionen. Starkt näringsliv, satsningar på idrott, kultur och skola skapar utvecklingsmöjligheter för både människor och företag. Sundsvall växer och ger dig möjligheter att växa med oss.

Hemsida

Näringsliv Sundsvall Sundsvalls Kommun

Läs mer

ssnf

Svenska Stadsnätsföreningen

Svenska Stadsnätsföreningen, SSNf, är en bransch- och intresseorganisation som representerar stadsnät i 180 kommuner och 130 leverantörer av tjänster och utrustning inom bredbandsområdet. Föreningen företräder därmed en absolut majoritet av de aktörer som aktivt investerar i ny modern infrastruktur för bredband i Sverige.

Hemsida

bransch organisation förening infrastruktur intresseorganisation SSNf Stadsnät Svenska Stadsnätsföreningen

Läs mer

logo_ univektor

Univektor AB

Univektor erbjuder skräddarsydda föreläsningar, utbildningar och workshops för verksamheter som skulle vilja spendera mindre, roligare och mer kreativ tid på möten.

Hemsida

Läs mer

Wiser System AB

Wiser System AB

Wiser System är en ledande leverantör av underhålls- och driftsstöd internationellt med fokus på industri, flygbranschen och programvaror.

Hemsida

Läs mer

XLENT Hudiksvalls AB

XLENT Hudiksvalls AB

XLENT är en IT konsultorganisation som framgångsrikt har levererat en mängd projekt och uppdrag till marknadsledande företag och offentliga organisationer under många år. XLENT erbjuder tjänster till nordiska företag och fokuserar på IT Management, Digitala Affärslösningar samt IT-konsulttjänster.

Hemsida

Läs mer

Zalacon AB

Zalacon AB

Konsulttjänster gällande projektledning, produktutveckling och utbildning. Specialistkunskap inom optisk fiber, certifiering och sensorer. Stolt medansvarig i skapandet av CFT, den enda rikstäckande processen för certifiering av fibertekniker i Sverige.

Hemsida

CFT Fiber Certifiering Fibertekniker Konsulttjänster Optisk Fiber Utbildning Produktutveckling Sensor utbildning Utbildning Zalacon

Läs mer

Åkroken science park

Åkroken Science Park

Åkroken Science Park är mittsveriges motor för innovation och tillväxt. Med Grönborg som arena skapar de tillsammans med Mittuniversitetet, näringslivet och offentliga aktörer ett affärsdrivande och kreativt klimat, inspirerande mötesplatser och en blomstrande region.

Tillsammans med näringslivet, samhället och akademin driver de utvecklingsprojekt inom sina styrkeområden – skog, IT och bank och försäkring, allt för att stärka regionen och bidra till den regionala tillväxten.

Hemsida